Yukine 9 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2019 Witam Przychodzę do was z pytaniem dotyczącym pluginu na serwer. Pianowicie chodzi mi o logblock Zna ktoś plugin tego typu, który będzie dobrze działał? Proszę o pomoc z pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 Dawidofskyy 10 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2019 Udało mi się znaleźć coś takiego. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 Dnalrehtuz 15 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2019 CoreProtect 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Yukine 9 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2019 Godzinę temu, dkStrict napisał: Udało mi się znaleźć coś takiego. Sprawdziłem i mam pytanie Da się sprawdzić kto coś edytował za pomocą jakiegoś itemku czy tylko komendą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dawidofskyy 10 Zgłoś Napisano 25 Styczeń 2019 20 minut temu, MaticzekYTPL napisał: Sprawdziłem i mam pytanie Da się sprawdzić kto coś edytował za pomocą jakiegoś itemku czy tylko komendą? nie mam pojęcia, zerknij czy na yt nie ma jakiegoś poradnika 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Hezqu 184 Zgłoś Napisano 26 Styczeń 2019 Ten temat został zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam
Przychodzę do was z pytaniem dotyczącym pluginu na serwer. Pianowicie chodzi mi o logblock
Zna ktoś plugin tego typu, który będzie dobrze działał?
Proszę o pomoc z pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi