Smurfsky 0 Zgłoś Napisano 12 Maj 2019 Info: Mam na sprzedaż konto premium Minecraft. Używane. Podaję wszystkie dane: email, pytania zabezpieczające, nick, hasło itd. Cena: 40 zł. Metoda zakupu i transakcja: Ty podajesz pierwszy(a). Paypal lub Paysafecard do wyboru. Osobiście preferuję Paypal. Kontakt: Wiadomość na PW. Odpowiadam w ciągu 24 godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnalrehtuz 15 Zgłoś Napisano 12 Maj 2019 Za 40 zł to można kupić nieużywany klucz na allegro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smurfsky 0 Zgłoś Napisano 12 Maj 2019 1 minutę temu, Dnalrehtuz napisał: Za 40 zł to można kupić nieużywany klucz na allegro Ja nie ufam allegro. Tam jest dużo oszustów. Jeszcze kiedy sam nie miałem premki ile razy trafiłem na fake generator. Ja sprzedaję bo gra mi się znudziła. Gwarantuję 100%, że to nie fake. Myślę, że 60 zł taniej względem oryginału (100 zł) to i tak dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hezqu 184 Zgłoś Napisano 19 Maj 2019 Ten temat został zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach