PLBoyPL 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2019 Cześć! Około tydzień temu dużo rozmyślałem o utworzeniu serwera discord do innowacyjnego serwera minecraft o domenie TitanBox.PL. Dużo o tym myślałem, ponieważ serwer nie posiada jeszcze strony WWW, a wszystkie nowości co do edycji mogły by być publikowane właśnie na discordzie. Podąrzając za tymi rozmyśleniami stworzyłem (wraz z moimi kolegami) dopracowany, bogaty w wiele działów i nowości serwer discord! https://discord.gg/3qZRsrg Możemy Ci na nim zaprezentować: Miłą i pomocną administracje; Rozbudowany i szczegółowy regulamin i taryfikator kar; Regulamin administracyjny dla rang posiadających role moderatora; Strefe 4FUN; Dopracowany serwer posiadający boty MEE6, YAGPD.xyz, Rythm oraz Server Stats w stopniu zaawansowanym! Tyralnie oraz własne archiwum.Zapraszamy każdego fana minecrafta poszukującego dobrego, wykończonego w 100% serwera discord oraz minecraft ! Dziękuję za uwagę i pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hezqu 184 Zgłoś Napisano 29 Sierpień 2019 Zaproszenie nie działa. Zamykam. Jeżeli autor tematu będzie chciał przywrócić temat, to go przywrócę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hezqu 184 Zgłoś Napisano 29 Sierpień 2019 Ten temat został zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach