CodeczeQ 8 Zgłoś Napisano 17 Sierpień 2019 (edytowane) Chciałbym przedstawić narzędzie do wysyłania wiadomości za pomocą webhooków discorda, Strona została stworzona w RAW PHP, Do frontendu został użyty MDBootstrap.com Całość jest w języku angielskim lecz niedługo może zrobię polski! Adres: https://webhook.codeczeq.eu/ Zapraszam do korzystania! Edytowane 17 Sierpień 2019 przez CodeczeQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CodeczeQ 8 Zgłoś Napisano 17 Sierpień 2019 (edytowane) PS. Praca machnięta na szybko. robiona ok. 2 godziny ;) Edytowane 17 Sierpień 2019 przez CodeczeQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ivall 2 Zgłoś Napisano 18 Sierpień 2019 Nie działa, nie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CodeczeQ 8 Zgłoś Napisano 18 Sierpień 2019 10 minut temu, ivall napisał: Nie działa, nie polecam Nie testowałeś, nie polecasz xD 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ivall 2 Zgłoś Napisano 18 Sierpień 2019 @CodeczeQ Skąd ty możesz wiedzieć, czy testowałem, czy nie? Może i tobie działa, mi nie działa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CodeczeQ 8 Zgłoś Napisano 18 Sierpień 2019 (edytowane) (Dodałem SS'y) 3 minuty temu, ivall napisał: @CodeczeQ Skąd ty możesz wiedzieć, czy testowałem, czy nie? Może i tobie działa, mi nie działa. Dziwne to że by ci nagle nie działało, xD Edytowane 18 Sierpień 2019 przez CodeczeQ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ivall 2 Zgłoś Napisano 18 Sierpień 2019 @CodeczeQ Nie działa i tyle, a ty zapomniałeś przecinka przed "że". 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach