maxcom1 1 Zgłoś Napisano 28 Sierpień 2019 Poszukujemy redaktorów i grafików Poszukujemy redaktorów i grafików na naszego minecraftowego bloga. Czego wymagamy (Redaktorzy)? Poprawnej polszczyzny Znajomości ortografii Przynajmniej 1 artykuł na tydzień (chyba że wyślesz usprawiedliwienie) Posiadanie konta discord Nie używanie wulgaryzmów Czego wymagamy (Graficy)? Grafiki pasujące do artykułów Wysoka aktywność (grafika na dany czas) Posiadanie konta discord Chętnych prosimy o kontakt na discord! maxcom1#0988 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endrju2k 3 Zgłoś Napisano 28 Sierpień 2019 Jakie wynagrodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxcom1 1 Zgłoś Napisano 28 Sierpień 2019 Wynagrodzenie w postaci rangi na forum oraz discord. Wszyscy którzy się zgłosili robili to dla pasji, a nie wynagrodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 28 Sierpień 2019 Kolejny minecraftowy blog 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Endrju2k 3 Zgłoś Napisano 28 Sierpień 2019 2 minuty temu, Kuba6850 napisał: Kolejny minecraftowy blog AlE TeN JeSt InNoWaCyJnY I wSzYsTkO jEsT aUtOrSkIe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hezqu 184 Zgłoś Napisano 28 Sierpień 2019 2 godziny temu, Endrju2k napisał: AlE TeN JeSt InNoWaCyJnY I wSzYsTkO jEsT aUtOrSkIe Tak autorskie, że Właściciel bloga postanowił robić plagiaty z innego bloga o MC. Na prawdę, to jest autorskie (tak, wiem - tam jest kappa). Nie wiem czy ten blog jest prowadzony na poziomie, skoro nawet Właściciel robi plagiaty, ale ja bym na takim miejscu nie wchodził w to. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach