HeezQ 5 Zgłoś Napisano 28 Maj 2017 Hej, wiem długo nie było wpisów, ale teraz zacznę się bardziej rozpisywać. Więc, dla czego mnie nie było ? - A no dlatego, że miałem zieloną szkołę... Więc postanowiłem, że zrobię serię "Q&A" - Raczej każdy wie co to jest. Możecie mi zadawać pytania i w następnym temacie na nie odpowiem. Więc czekam na pytania i do kolejnego wpisu! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jahek 18 Zgłoś Napisano 28 Maj 2017 Ile masz lat? Jak głupi jesteś? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InuXPvP 51 Zgłoś Napisano 28 Czerwiec 2017 W co najczęściej grasz na PC i jaka jest twoja ulubiona gra? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Of The South 41 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2017 czy zamierzasz kupić multiple? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba 88 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2017 hmmm kurde nie mam pojęcia czego zapytać xd Czekaj czekaj - Jaki masz sprzęt komputerowy ? (wiem głupie pytanie XD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InuXPvP 51 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2017 Skąd wziął się twój nick? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach