Mcstone 1 Zgłoś Napisano 15 Czerwiec 2017 Witam gdy chce włączyć miencrafta w wersji 1.12 to mam błąd Could Not Create Java Virtual Machine co mam zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 7 Październik 2017 Napisano 15 Czerwiec Brak odpowiedzi, zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Zgłoś Napisano 15 Czerwiec 2017 Masz najnowszą Javę (tj. 8)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Mcstone 1 Zgłoś Napisano 16 Czerwiec 2017 zainstaluje od nowa i zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 19 Lipiec 2017 @Mcstone , i jak? temat juz troche ma wiec bardzo mozliwe ze ci juz moze to dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 x_Czerwony_x 2 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2017 Hmm... Z tego co wiem to znaczy że przyznałeś zbyt dużą ilość RAMu pod Minecrafta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Thanatos 10 Zgłoś Napisano 23 Sierpień 2017 Zrobiłeś już z tym coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dirtek 4 Zgłoś Napisano 17 Wrzesień 2017 miałem podobnie ale zrobiłem aktualizację javy i się naprawiło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 7 Październik 2017 Ten temat został zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam
gdy chce włączyć miencrafta w wersji 1.12 to mam błąd Could Not Create Java Virtual Machine
co mam zrobic?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi