InuXPvP 51 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2017 (edytowane) Siemaneczko! Na tym blogu będą pojawiały się wątki o różnych tematach, a między innymi TexturePacki, strony internetowe + ewentualnie różne serwery minecraft oraz wiele więcej! Do zobaczenia w następnych wątkach! Edytowane 3 Lipiec 2017 przez InuXPvP 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Of The South 41 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2017 ohayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inuun 3 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2017 (edytowane) おはようございます (ohayogozaimasu) Edytowane 2 Lipiec 2017 przez Inuun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba 88 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2017 No hejka to będę czekał na texture packi bo ja leń i nie chce mi się szukać u wujka gugle fajnych texture packów xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Curser 3 Zgłoś Napisano 9 Październik 2017 No siema Myślę, że twój blog będzie się rozwijał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach