Jahek 18 Zgłoś Napisano 3 Maj 2017 Witajcie drodzy użytkownicy forum McAdmins, szczególnie witam @Myszak, @Kuba6850, @Reedzev_ oraz bardzo miłego moderatora @kuvuś. Mam 13 lat, większość użytkowników tutaj będzie raczej mnie znać . Kocham to forum! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Impression 164 Zgłoś Napisano 3 Maj 2017 Witaj, @Jahek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qTaq 11 Zgłoś Napisano 3 Maj 2017 5 minut temu, Jahek napisał: Witajcie drodzy użytkownicy forum McAdmins, szczególnie witam @Myszak, @Kuba6850, @Reedzev_ oraz bardzo miłego moderatora @kuvuś. Mam 13 lat, większość użytkowników tutaj będzie raczej mnie znać . Kocham to forum! Witaj mój wierny przyjacielu @Jahek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuvuś 43 Zgłoś Napisano 4 Maj 2017 Cześć @Jahek ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InuXPvP 51 Zgłoś Napisano 4 Maj 2017 Cześć @Jahek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tako09 3 Zgłoś Napisano 4 Maj 2017 siemandero @Jahek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach