Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 23 Lipiec 2017 Witam :> coś tu trochę pusto a po moim starym serwerze mam kilka autorskich skryptów więc je można opublikować. Nie są one nie wiadomo jak duże ale zawsze coś Infinity Dispenser Funkcje Zawartość dozowników staje się nieskończona (wykorzystywałem to gdy robiłem eventy, do dozownika robiłem zwarcie a przedmioty które były w środku nie musiały być uzupełniane) Komendy? //infinitydispenser, /idisp, Uprawnienia gdev.infinityitems Żeby "skonfigurować" dozownik trzeba na niego chyba wycelować i wpisać 1 z komend które podałem wyżej. Kod: Spoiler command /gdev:idisp [<text>]: aliases: /infinitydispenser, /idisp, /gdev:infinitydispenser permission: gdev.infinityitems trigger: if arg 1 is "set": if targeted block is dispenser or dropper: set {infinityitems.%targeted block%} to true send "&aCreated InfDisp" else: send "&cWrong block!" stop if arg 1 is "delete": if {infinityitems.%targeted block%} is true: if targeted block is dispenser or dropper: set {infinityitems.%targeted block%} to false send "&aRemoved InfDisp" on break of dispenser or dropper: if {infinityitems.%event-block%} is true: set {infinityitems.%event-block%} to false send "&aDeleted InfDispenser!" stop on dispense: if {infinityitems.%event-block%} is true: add event-item to event-block stop 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reedzev_ 90 Zgłoś Napisano 24 Lipiec 2017 Polecam, świetny skrypt, zwłaszcza, że to ja go pisałem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hasoyro 3 Zgłoś Napisano 24 Lipiec 2017 Przydatny skrypt 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 30 Lipiec 2017 Ten temat został zaarchiwizowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach