Seba 88 Zgłoś Napisano 25 Lipiec 2017 (edytowane) Pisałem w "małym wprowadzeniu" ze będę pisał tutaj pewne nowości z internetu bądź też ochronie komputera więc pierwszy post będzie o nowym programie od kaspersky. Od dawna firma kaspersky,lab wydał podajże w 2015 roku darmową wersje swojego antivirusa który może konkurować z popularnym avastem. Wcześniej program był wydany tylko w Rosji ale teraz w tym dniu jest już darmowy dla wszystkich bez względu na kraj jakim będzie używany jak na razie nie ma polskiej wersji językowej zapewne będzie trzeba poczekać na spolszczenie. Kilka screenów z mojego laptopa jak on wygląda. Strona programu: https://www.kaspersky.com/free-antivirus Co o nim sądzicie ? Czy będzie konkurentem dla avasta ? Według mnie jak teraz mam go uruchomionego działa spokojnie nie zjada dużo ram jedynie co jeszcze nie ma polskiej wersji no ale trzeba czekać. Edytowane 25 Lipiec 2017 przez MT324 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba 88 Zgłoś Napisano 25 Lipiec 2017 (edytowane) A no tak zapomniałem napisać co program ma żeby się nikt nie przyczepił a wątku nie chce mi się edytować Program kasparsky free ma podstawowe funkcje co zresztą widać na jedynych z obrazków. - Ochrona w czasie rzeczywistym - Ochrona przeglądania internetu i przed phishingiem - Ochrona email Porównanie kaspersky free antivirus z kaspersky internet security Edytowane 26 Lipiec 2017 przez MT324 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Październik 2017 Antywirus Kaspersky okazał się być źródłem danych dla rosyjskiego wywiadu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach