esej 32 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2017 AdminChat Skrypt na chat dla administracji oraz moderacji... Komendy /ac - Włącza chat... ... Gdy gracz posiada uprawnienie z opcji 'perm-mod' - chat moderacyjny Gdy gracz posiada uprawnienie z opcji 'perm-admin' - chat administracyjny Ustawienia options: tag-mod: &8[&9&l»&8]&r # <- tag chatu moderacyjnego perm-mod: esej.adminchat.switch.mod # <- uprawnienie dla moderacji tag-admin: &8[&4&lAC&8]&r # <- tag chatu administracyjnego perm-admin: esej.adminchat.switch.admin # <- uprawnienie dla administracji Link do DL → GO TO DOWNLOAD ← 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jorkey 1 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2017 Skrypt bardzo mi się przyda 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidofskyy 10 Zgłoś Napisano 20 Październik 2018 Już jest podobny plugin do tego skryptu. Mam wrażenie, albo tak jest, że się wzorujesz na pluginach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yukine 9 Zgłoś Napisano 29 Styczeń 2019 Mi się podoba i myślę, że wykorzystam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach