esej 32 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2017 Kończę z forum z racji, iż @Invi przeniósł moje wszystkie projekty do archiwum oraz ktoś odebrał mi nagrodę. :bezkappy: Myślę , że @Jqmey jest zadowolony , że zgarnął ok. 109$ Życzę wam miłego pobytu na tym forum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esej 32 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2017 By the way... zabierzcie mi range , bo i tak mam w nią wyjebane ;v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Impression 164 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2017 Skrypty publikujemy na skript.pl, ranga została usunięta. Żegnamy, tęsknić nie będziemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esej 32 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2017 2 minuty temu, Invi napisał: Skrypty publikujemy na skript.pl, ranga została usunięta. Żegnamy, tęsknić nie będziemy. W dupie to mam , że skrypty publikujemy na skript.pl tu jest nagroda , a nie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Impression 164 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2017 Teraz, esej napisał: W dupie to mam , że skrypty publikujemy na skript.pl tu jest nagroda , a nie tam Tu nie ma nagrody Żegnam na 3 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Impression 164 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2017 Ten temat został zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Impression 164 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2017 Ten temat został przeniesiony do kosza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach