BocianPL 10 Zgłoś Napisano 23 Sierpień 2017 Chciałbym zaproponować zmianę nazw sekcji w rankingu, ponieważ są one przynajmniej dla mnie niejasne i ciężko mi ogarnąć, o co chodzi w danym rankingu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwadrat 1 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2017 Jak się wejdzie w ranking to później przecież jest wszystko jasno napisane, wystarczy czytać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BocianPL 10 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2017 Według mnie "Zwycięzcy" lub "Historia wygranych" nie jest tak jasne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arlin 1 Zgłoś Napisano 3 Wrzesień 2017 Jest wszystko jasne, ja bym jeśli już to dopisał tylko że dotyczy to reputacji i tyle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zenek 2 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2017 Dnia 3.09.2017 o 20:57, Arlin napisał: Jest wszystko jasne, ja bym jeśli już to dopisał tylko że dotyczy to reputacji i tyle też bym tak zrobił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 23 Wrzesień 2017 Odrzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 23 Wrzesień 2017 Ten temat został zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach