kuvuś 43 Zgłoś Napisano 4 Maj 2017 kuvuBot Uniwersalny bot do Discorda Lista komend Strona | Zaproszenie | Discord | GitHub 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jahek 18 Zgłoś Napisano 4 Maj 2017 Używam, polecam wszystkim jak @Myszak. Z botem nie było żadnych problemów, instalacja jest super prosta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reedzev_ 90 Zgłoś Napisano 4 Maj 2017 Ten temat został przypięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IceMelt 38 Zgłoś Napisano 5 Maj 2017 Sprawdzałem, używałem. Polecam ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reedzev_ 90 Zgłoś Napisano 5 Maj 2017 Cieszę się, że projekt się cieszy taką dobrą opinią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeezQ 5 Zgłoś Napisano 5 Maj 2017 Świetny bot, właśnie przetestowałem i nie spodziewałem się takiego efektu! Działa sprawnie i nie ma wad, same plusy! Dzięki za tego bota 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InuXPvP 51 Zgłoś Napisano 29 Maj 2017 Dzięki, przydał, a nawet przyda się Świetne! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bopke 22 Zgłoś Napisano 31 Maj 2017 Żeby to tylko obsługiwało komendy od czyszczenia czatu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kociek 17 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2017 Super ten bot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Impression 164 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2017 Używałem, bardzo polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zenz 2 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2017 Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mvślvna1337 4 Zgłoś Napisano 1 Wrzesień 2017 spoko bot ale kod dziwny ;| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuvuś 43 Zgłoś Napisano 29 Maj 2018 Zaktualizowałem temat. (Nowa lista komend + linki). Zachęcam do sprawdzenia i przetestowania! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuvuś 43 Zgłoś Napisano 13 Lipiec 2018 Prezentacja została zaktualizowana. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimenny 0 Zgłoś Napisano 10 Wrzesień 2018 jak się robi własnego bota? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 11 Wrzesień 2018 W dniu 10.09.2018 o 16:45, Bezimenny napisał: jak się robi własnego bota? Tu zapytaj https://mcadmins.pl/forum/305-pytania-i-problemy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuvuś 43 Zgłoś Napisano 13 Czerwiec 2020 Zaktualizowałem temat, bo treść była mocno nieaktualna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodomiruu 0 Zgłoś Napisano 8 Kwiecień 2021 Albo ze mną jest coś nie tak, albo z serwerem, albo z botem Bot cały czas jest jako "niedostępny" (w sensie, że nie aktywny) I nie reaguje na komendy :/ Mogę wiedzieć o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach