Skocz do zawartości
  • 0
KamiiQ

Problem z adresami ip (spigot 1.12)

Pytanie

Witam, mam problem z (prawdopodobnie geoip) wyświetlaniem adresów graczy.

XmRtvhS.png

 

Nie tylko przy /whois z essentials, authme również wyłapuje adresy jako 0:0:0:0:0 itp. (wygląda jak ipv6)

Pluginy:

Szmazzi.png

Silnik: Spigot - 1.12-R0.1-SNAPSHOT-b1376

Edytowane przez KamiiQ

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0
Teraz, Kuba6850 napisał:

sprawdzałeś to tylko u siebie czy na innych graczach też?

1. Witam, mam problem z (prawdopodobnie geoip) wyświetlaniem adresów graczy.

2. Nie tylko przy /whois z essentials, authme również wyłapuje adresy jako 0:0:0:0:0 itp. (wygląda jak ipv6)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
4 minuty temu, Kuba6850 napisał:

Puszczasz ruch przez np. Cloudflare?

Nie, tylko stronę - serwerów nie filtruje, bo leżą na craftserve - wcześniej miałem na vps od ovh i tam nie było problemu.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
Gość

Możliwe że to problem z CraftServe - spróbuj się z nimi skontaktować.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
5 minut temu, Jqmey napisał:

Możliwe że to problem z CraftServe - spróbuj się z nimi skontaktować.

Skontaktowanie sie z tym supportem rownowazy sie z cudem, jak nie odpisza do konca tygodnia tak jak lubia to za 2 miesiace trzeba sie wyniesc znowu na ovh ;f

Pewnie tak czy siak napisza, ze to wina konfiguracji serwera tak jak to oni lubia odpisywac.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0

Na lvlup mam domene & stronę ale vps to tam nie wezmę ;f

 

Wyprzedzając pytania "czemu?", "dlaczego?" etc. odpowiem w 2 słowach - bo nie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 0
2 godziny temu, Kociek napisał:

wgraj inną wersję 

Silnik nic do tego nie ma, równie dobrze mogę zreprodukować ten problem na 1.4.7 ;f

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Ostatnio przeglądający   (0 użytkowników)

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...