kuvuś 43 Zgłoś Napisano 23 Wrzesień 2017 (edytowane) Witajcie, W tym poradniku pokażę Wam, jak założyć konto na forum Spigot.pl. Pierwszym krokiem będzie udanie się na stronę główną forum oraz kliknięcie lewym przyciskiem myszy przycisku z napisem "Załóż nowe konto" w prawym górnym rogu strony (Obrazek 1.). Pojawi nam się małe okienko z polami, które należy wypełnić oraz alternatywnymi metodami logowania (Obrazek 2.). Następnie uzupełniamy pola, kolejno, nazwą użytkownika, adresem e-mail oraz hasłem (należy podać dwukrotnie) i kliknąć kwadracik przy napisie "Nie jestem robotem" (Obrazek 3.). Przykładowe wypełnienie formularza - obrazek 4. Po uzupełnieniu wszystkich pól wystarczy kliknąć przycisk "Utwórz nowe konto" (Obrazek 5.). Po tej czynności wystarczy kliknąć w link aktywacyjny, który przyszedł na maila, którego podaliśmy i gotowe! Właśnie założyłeś swoje własne konto na Spigot.pl! Obrazek 1. Obrazek 2. Obrazek 3. Obrazek 4. Obrazek 5. Edytowane 23 Wrzesień 2017 przez kuvuś 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba6850 442 Zgłoś Napisano 23 Wrzesień 2017 Bardzo przydatny poradnik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Husiek 4 Zgłoś Napisano 7 Październik 2017 Napewno przydatne dla tych co posiadają już konta 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuvuś 43 Zgłoś Napisano 7 Październik 2017 @Husiek Poradnik tworzyłem z myślą o nowych jak i stałych użytkownikach. Przecież ktoś może chcieć multikonto zrobić ;p 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach