xVeigar 84 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec Witajcie drodzy gracze! Dzial stoi pusty, wiec pomyslalem, ze zrobie temat jak zrobic ikonke przy nicku bo widze, ze nie kazdy ma Discorda i nie widzial, gdzie co trzeba zrobic itp. Wiec wyjasnie: 1. Rozsuwamy trojkacik w prawym gornym rogu, gdzie jest nasze konto. 2. Wchodzimy w ustawienia konta. 3. Wchodzimy w ikonki przy nazwie. 4. Wybieramy sobie ikonke, po czym scrollem przerzucamy na sam dol. 5. Klikasz gotowe. 6. Masz ikonke! Woow! I to tyle. Poradnik jest dla graczy, ktorzy jeszcze nie wiedza, jak zrobic sobie ikonke. Jakby nadal, ktos nie wiedzial gdzie wejsc, to podaje tu link: https://mcadmins.pl/settings/usericon/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xVeigar 84 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec Ten temat został przypięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Invi 141 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Marzec Nie rób z ludzi debili, przecież wystarczy link a z resztą każdy sobie poradzi.. Przez MTLR, 31 Marzec Cofam cenzure 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Invi @MTLR wnoszę o przywrócenie pierwotnej wersji posta.Niepełnosprawność intelektualna w stopniu znacznym (upośledzenie umysłowe znaczne, dawniej idiotyzm – niestosowana z uwagi na negatywne znaczenie w języku potocznym) – rozwój psychiczny osoby dorosłej na poziomie 6. roku życia. Około 4-5 roku życia zauważalne spóźnienie rozwoju psychofizycznego. 29 Marzec Zgłoś MTLR @Invi zostanie to rozstrzygnięte z administracją. Edit: Mogłeś przynajmniej nie tak wulgarnie się odnieś bardziej wolałbym słowo "głupich". 30 Marzec Zgłoś Invi @MTLR jako użytkownika średnio obchodzi mnie co byś wolał, chociaż cię rozumiem. Jednak idiotyzm to nie wulgaryzm. 30 Marzec Zgłoś MTLR @Invi Cofam cenzurę. 31 Marzec 1 Zgłoś Invi Myślałem, że napisałem idiotów, a nie debili 31 Marzec Zgłoś MTLR O jejku wyszło na jaw 1 Kwiecień Zgłoś