Jachu 4 Zgłoś Napisano 29 Marzec 2018 (edytowane) Witam Napisałem skrypt na AntyBota !!! UWAGA !!! Skrypt łatwo obejść jak wie się jak (ale jak ktoś nie wie jak to działa ) Kodzik: Kliknij mnie :D Wymagania: - Skript - WildSkript - SkQuery (nie jestem pewien) - skRayFall Edytowane 29 Marzec 2018 przez Jachu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rVes 4 Zgłoś Napisano 29 Marzec 2018 Wszystko działa w nim poprawnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jachu 4 Zgłoś Napisano 29 Marzec 2018 3 godziny temu, rVes napisał: Wszystko działa w nim poprawnie? Tak tylko jak mówię łatwo obejść. Wystarczy dać rejoina co 30 sekund w botach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qTaq 11 Zgłoś Napisano 1 Kwiecień 2018 W dniu 30.03.2018 o 00:22, Jachu napisał: Tak tylko jak mówię łatwo obejść. Wystarczy dać rejoina co 30 sekund w botach Powiem tak, skrypt taki sobie ;P Taka propozycja ode mnie. Dodaj wpisywanie kodu i daj np. 8 sekund na wpisanie. (nie do obejścia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach